Autorataharrastajat ry
Home > Races and events > 2011 > Model-Expo 2011

Model-Expo 2011

 

KILPAILUJEN --> TULOKSET

- eräkohtaiset tulokset

- ikäluokka voittajille palkintoautot toimitetaan kahden seuraavan viikon aikana

 

http://www.model-expo.com/

ARH mukana myös Model-Expossa. Järjestämme tänä vuonna myös kilpailun, kotiautoradallamme.

Kilpailut syntymävuoden mukaan

- ikäluokkansa paras palkitaan Nincon 1/32 kotirata-autolla. Ajoaika yksi (1) minuutti, tulos ratkaisee.

- Kilpailumaksu 5€, 2€:lla saa yrittää uudestaan, paras tulos jää voimaan.

- Kilpailuun voi osallistua perjantain ja lauantain : 11:00-16:00 välisenä aikana, ilmoittautumalla ARH:n toimitsijalle radan äärellä.

- Palkinto auto toimitetaan jokaisen ikäluokan parhaalle postitse.

- Ajettavat ikäluokat ovat syntymävuoden mukaan : 2005 syntyneet ja sitä nuoremmat, 2004, 2003, 2002, 2001, 2000, 1999, 1998, 1997, 1996, 1995

- Tulokset julkaistaan Autorataharrastajat ry webbisivuilla

Ninco World Cup Suomen osakilpailu !

- Kilpailu on Nincon virallinen World Cup osakilpailu, jonka kolme parasta kilpailijaa saa osallistumisoikeuden Ninco World Cup -kilpailuun, joka  järjestettiin viime vuonna Gran Canarialla.

- Kilpailu järjestetään järjestäjän alla olevilla Ninco Acura LM white autoilla.

- Kilpailuun voi ilmoittautua/osallistua perjantain ja lauantain aikana 11:00-16:00 välisenä aikana, ilmoittautumalla ARH:n toimitsijalle radan äärellä.

- Kilpailumaksu 20€

- Kilpailuformaatti : aika-ajo 1 minuutti, kaksi yritystä, paras tulos ratkaisee (osallistua voi, joko perjantain tai lauantain aikana)

- Kilpailun alkuerät sekä finaalit järjestetään sunnuntain aikana, niihin pääsee 48 nopeinta mukaan !

- Suomalaisen ura-autoilun sarjoista : SSH-FinCup/GT-P/FSC sekä EuroSarja:sta pääsee 25 kilpailijaa mukaan suoraan ko. finaaleihin, ns. "villillä kortilla". Kilpailijat otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja jos paikat loppuu "kesken" ne täytetään rankingin mukaisessa järjestyksessä. Kilpailuosanotto tulee vahvistaa maksamalla kilpailumaksu etukäteen ARH:n tilille, järjestäjältä saadun vahvistuksen jälkeen.

- Ilmoittautua voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen :  arh@autorataharrastajat.fi

- Alkuerät ja Finaalit ajetaan siten, että radalla on aina neljä kilpailijaa ja ajetaan kaikki neljä uraa, siten että jokainen kilpailija ajaa jokaisen uran eri autolla. Tällöin kaikki neljä kilpailijaa ajaa samat neljä uraa ja uraa kohden on aina se sama auto, jolloin kilpailu on mahdollisimman tasaväkinen. Tällöin kilpailijan oma suoritus ratkaisee ! Kaikkien urien ajettu kierrosmäärä sekä ns. "osaluku" lasketaan yhteen.

- Sunnuntain finaali aikataulun voi ladata tästä.

- Tulokset julkaistaan Autorataharrastajat ry webbisivuilla. Lauantaina 16.4. kello 17:00- on luettavissa kaikkien finaalikilpailijoiden nimet !

Autorataharrastajat ry pidättää oikeuden mahdollisille muutoksille.