Autorataharrastajat ry
Home > Races and events > 2012 > ARH:n retki Vihti Miniland:iin, 25.1

ARH:n retki Vihti Miniland:iin, 25.1

 

ARH kävi tutustumassa Vihdissä Miniland:ssa olevaan ura-auto rataan, keskiviikkona 25.1.
Matkaan uskaltautuivat : Kimmo, Otso, Eemeli, Hapa ja Tumppi.

Vastaanotto oli lämmin, kahvin ja mehujen kera, samalla kuunnellessa Ullan kertomaa Talon mielenkiintoisesta historiasta http://www.miniland.fi/12

Sen jälkeen tutustuttiin Minilandin pienoismaailmaan ja meneillään oleviin hankkeisiin. Tarjonta on monipuolista, niin autorata-, pienoisrautatie- kuin nukkekoti maailmaankin! http://www.miniland.fi/18

http://www.miniland.fi/14
Lämmittelyissä Kimmo jo testaili, mites 4-urainen 25-metrinen rata passaa Flexi -autolle ja hyvinhän se meni, kellon näyttäessä parhaimmillaan 4,6sekunnin aikaa..

Tietty sitä piti sitten lämmittelyjen jälkeen ottaa hieman pientä kisaakin! "Talolla" on kohtuu hyvät asiaan sopivat tasaväkiset Carreran autot myös sitä varten, joilla voi ottaa sitten kuskista mittaa, niin ei mene selittelyksi... Isännät Jaakko ja Kalle tietty näyttivät mallia ja samalla myös kaapin paikan.. ajoaika oli 4*2min.

Jaakko 63 kierrosta
Kalle 62
Hapa 60
Tumppi 59
Kimmo 59
Eemeli 56
Otso 52

Rata todettiin mielekkääksi ajaa ja samalla todettiin, että ko. kaltaisia ratoja 4 tai 6-uraisia tulisi Suomessa olla enemmänkin. Itse asiassa vaikkapa Briteissä ei tietojemme mukaan ole montaakaan 8-uraista rataa, sen sijaan 4- ja 6-uraisia "pikkunäppäriä" ratoja on lukuisia. Niille on myöskin huomattavasti helpompi löytää tarvittavia tiloja, kuin suurille 8-uraisille.

Kiitos Vihti Miniland !


http://www.autorataharrastajat.fi/Races/Vihdin%20kuvat/index.html