Autorataharrastajat ry
Home > Sähköautorata ja autot > Home Car Racing Kotirata > ARH HomeTrack

ARH HomeTrack

Uuden kotiautoradan rakentaminen aloitettiin viimein ja vihdoin keskiviikkona 7.4.2010. Paikalla Tumppi, Julius, John, Hapa ja Kimmo..

Yritän tänne raportoida viikoittain plääniä ja asioiden etenemistä..

Historian havinaa voipi käydä tuolta lukemassa aikansa kuluksi, FinSlot:ssa on luettavissa myöskin aikas paljon skannaamiani Fleischmann Auto-Rallye esittelyjäkin :

http://www.finslot.net/index.php?option=com_content&task=view&id=89&Itemid=71

 

Joo, päätin tuskissani, että tehdään tuo "joutilaana" oleva Fleischmann rata tuonne Hertsikkaan ARH:lle, enemmän sille on siellä käyttöä kuin täällä kotona...

RataMestarimme John, teki hyvää työtä suunnittelun kanssa, kunhan ensin kerroin hieman mitä haluaisin itse tuonne saada, jne.. tuntui layout sopivan monelle muullekin, joten päätettiin pitäytyä hyväksi todetussa layoutissa, joka on muotonsa saanut aikoinaan Espoossa Friisilässä, joo kyllä vain samaa tyyliä on tässä "hieman" kasvatettuna. Suunnitelmissa on 48,2 metrinen 4-urainen...

Keskiviikko 14.4.2010 : John, Julius, Hapa, Kimmo ja Tumppi

- hieman sillan mallailua..., ensi viikolla aloitetaan reunusten tekeminen sekä alustapalojen "leikkuusuunnittelu".. tarkoitus on rakentaa kaikki kiinteästi tuolle vaneri alustalle siten, että tarpeen vaatiessa koko paketti saadaan "isompiin" paloihin, jotka menee tarvittaessa pakettiautoon ja paikkaan xx.. joten vaikka tänään jo "ajettiinkin" kierros, niin valmius aste on kuitenkin aikas pieni ;-)

- sähkömies aloitti hommat... näitä kun pääsee sitten parin viikon päästä asentamaan "?"

Tiistai 13.4.2010 : Teemu, Daniel, Aapo, Jari, Hapa ja Tumppi

- Peruslayout kasassa... tästä se varsinainen työ vasta alkaa...

Keskiviikko 7.4.2010: Paikalla Tumppi, Julius, John, Hapa ja Kimmo